Portal de Transparència

  1. El projecte: “ FIRES I ESDEVENIMENTS PROMOCIONALS AMB EXPOSITOR  ”, desenvolupat per aquesta empresa, ha estat cofinançat per Sodercan SA, per mitjà de la línia de subvencions per a PIMES denominada “EXPORTA MÉS CANTÀBRIA. OBRINT NOUS MERCATS INTERNACIONALS,”.

    L’esmentat projecte ha consistit en la participació a l’esdeveniment promocionat per ICEX denominat “Cata Letònia i Lituània 2022” durant els dies 13 i 18 d’octubre de 2022. El cost del projecte ha ascendit a 885,68 € i se n’ha concedit una ajut de 265,70 euros no havent-se obtingut altres ajuts per a la mateixa finalitat. La subvenció obtinguda suposa un 30% del cost total del servei subvencionat.
  2. El projecte: “ Participació en Fira d’Alimentació i Begudes Saló Gourmets ”, desenvolupat per aquesta empresa, ha estat cofinançat per Sodercan SA, per mitjà de la línia de subvencions per a PIMES denominada “Obrint Nous Mercats Nacionals”.

    L’esmentat projecte ha consistit en la participació a la 36a Edició del Saló Gourmets, Madrid durant els dies 17-20 abril de 2023. El cost del projecte ha ascendit a 3496,32 € i s’ha concedit una ajuda de 2097,79 euros no havent-se obtingut altres ajuts per a la mateixa finalitat. La subvenció obtinguda suposa un 60% del cost total del servei subvencionat.
×