Cartel de la Noche en Blanco de Santoña 2024

“Noche en Blanco” 2024: una vetllada màgica a Santoña

Arriba una de les nits més anhelades de l’estiu a Santoña! Es tracta de la “Noche en Blanco”, una iniciativa cultural nocturna per a tots els públics en la qual es realitzen tot tipus d’activitats i sortejos. Aquest esdeveniment organitzat des de 2009 per Turismo Santoña ha aconseguit convertir-se en una de les dates més importants per al poble. La seva popularitat ha augmentat al llarg dels anys gràcies a l’atractiu de la seva programació, la qual fa d’aquesta vetllada una experiència única.

En aquesta ocasió sota el lema “al so de la mar”, la “Noche en Blanco” 2024 tindrà lloc el proper dissabte 10 d’agost. Per a participar cal fer una inscripció de 5€ acudint a l’Oficina de Turisme de Santoña al carrer Santander 5. La recaptació dels diners anirà destinada a l’Associació Càntabra de Malalties Neuromusculars (ASEMCAM).

Com sempre, a Pujadó Solano ens fa molta il·lusió poder col·laborar en un dels molts sortejos que es prepararan per al gran esdeveniment. Us animem a participar en aquesta nit tan especial i amb sort guanyar un lot de productes gurmet del Cantàbric Pujadó Solano. El lot conté llaunes de filets d’anxova i seitó del Cantàbric de costanera en oli d’oliva per a llepar-se els dits. Si guanyeu, haureu de passar-vos per la nostra botiga a la fàbrica per a recollir el premi.

Us esperem a Santoña amb els braços oberts!

×