Sueno boquerones en vinagre

40 anys de tradició: La recepta dels seitons que va aparèixer en un somni

Avui és 15 de març, Dia Mundial del Somni , i ho aprofitem, a part de per recordar la importància de dormir bé, per explicar-vos una anècdota relacionada amb això i amb els nostres seitons en vinagre.

Com ja sabeu, aquest any a Pujadó Solano celebrem el nostre 40è aniversari. Ha estat un viatge llarg ple de canvis. Vam començar el 1984 només elaborant i venent anxoves del Cantàbric , i progressivament vam anar introduint altres productes del mar Cantàbric.

Va ser Milagros Solano , la nostra fundadora, qui sempre va tenir la iniciativa de créixer i elaborar més productes. Un exemple són els nostres famosos seitons en vinagre. Quan vam decidir apostar per això, vam estar mesos tractant de trobar una recepta que ens agradés, però provem en va. Fins que una nit Milagros va anar a dormir i l’endemà al matí va dir: “ ja sé com ho hem de fer perquè surti bé ”.

Milagros va trobar la fórmula que avui dia seguim utilitzant per elaborar els nostres seitons en vinagre. L’èxit del seu sabor característic és gràcies a ella. És curiós, però sovint era així com donàvem amb noves idees o solucions als nostres problemes, Milagros sempre ho somiava , i en aixecar-se ja sabia què havíem de fer.

Amb la qual cosa, potser a manera de reflexió, podríem dir que el dormir és fonamental per a la salut, però també per trobar idees brillants. Cal descansar bé per poder brillar bé. 

Feliç Dia del Son a tots!

×